Zakres odpowiedzialno¶ci: Współzarz±dzanie operacyjne hotelem, wsparcie Dyrektora Gastronomii Czynny udział w pracy operacyjnej działu Optymalizacja kosztów i procesów operacyjnych w hotelu Współpraca z dostawcami i negocjowanie umów Zarz±dzanie zespołem i rozwój kadry pracowniczej Realizacja założonego budżetu, raportowanie i odpowiedzialno¶ć za osi±ganie wyznaczonych wskaĽników Zapewnianie wysokiej jako¶ci ¶wiadczonych usług oraz dbanie o dobry wizerunek Restauracji/ Hotelu Nasze wymagania: Do¶wiadczenie w zarz±dzaniu, w tym po¶rednio lub bezpo¶rednio w dziale F&B min. 2 lata Znajomo¶ć standardów zarz±dzania gastronomi± hotelow± Umiejętno¶ć analizy finansowej i optymalizacji kosztów Doskonałe umiejętno¶ci organizacyjne i komunikacyjne Proaktywne podej¶cie, kreatywno¶ć i zdolno¶ci przywódcze Znajomo¶ć języka angielskiego będzie dodatkowym atutem Oferujemy: rodzaj umowy umowa o pracę, B2B wynagrodzenie uzależnione od umiejętno¶ci i do¶wiadczenia elastyczny system pracy stabilne zatrudnienie w Hotelu o ugruntowanej pozycji na rynku pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowi±zki zakwaterowanie i wyżywienie na terenie obiektu lub w pobliskiej okolicy wewnętrzny system motywacyjny, szkolenia i projekt #ARŁAMOVE, #EKOARŁAMÓW szerokie możliwo¶ci rozwoju i awansu zniżki na usługi hotelowe możliwo¶ć doł±czenia do ubezpieczenia grupowego partnerskie podej¶cie i zdrow± atmosferę